Çocuk gözüyle doğal yaşam

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, 6-11 yaş arasındaki çocukların katılabileceği bir resim yarışması düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuk gözüyle doğal yaşam

“Renklerle Doğal Yaşam” başlıklı yarışmada ilk üç dereceyi elde eden çocuklara bisiklet armağan edilecek. Ödül töreni ise 23 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın da en nitelikli hayvanat bahçeleri arasına giren İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, çocukların doğayı ve hayvanları gözlemleyip parkta barınan 120’den fazla türde hayvanı tanımalarını sağlamak amacıyla bir resim yarışması düzenliyor.

“Renklerle Doğal Yaşam” konu başlıklı yarışmaya 6-11 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Yarışmada ödül olarak ilk üç dereceyi elde edenlere bisiklet verilecek. Katılmak isteyenler, 29 Mart 2013 tarihine kadar İzmir Doğal Yaşam Parkı’na posta ya da kargo ile veya resimlerini elden teslim ederek müracaat edebilecek. Yarışma sonuçları 12 Nisan’da açıklanacak. Ödül töreni ise 23 Nisan’da yapılacak. Ayrıntılı bilgi için www.izmirdogalyasamparki.org.tr adresinden bilgi alınabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber